2# INSTÄLLT – PAINTBALL EVENT (öppet för alla) – LÖRDAG 27 AUGUSTI 2022 – INSTÄLLT

DETTA EVENT ÄR INSTÄLLT. OBS INSTÄLLT.

 

 

OBS! BOKNING VIA HEMSIDA, FACEBOOK, MAIL ELLER TELEFON KRÄVS. SISTA ANMÄLNINGS DAG: TORSDAG 25/8

Lördag den 27 Augusti är ni välkommna att spela paintball hos oss. Detta event passar både nya som vill prova på och de som spelat tidigare det är även ett bra tillfälle om ni är en mindre grupp vänner eller om du vill komma själv. Nytt för i år 2022 är medlemskap som ger rabatterade priser på bokningar, drop-in och boll.

Grundläggande information

Åldersgräns: Vi rekommenderar att du är minst 14 år för att delta i evenemanget. Om du är under 18 år behöver du tillstånd från dina föräldrar. Adress: Bäckefall 5 Lönneberga. Cirka 1 km efter Lönneberga kyrka om du reser från Hultsfred.

Bokning: Du kan boka din plats på facebook, e-post, telefon eller sms. Kom ihåg att anmäla dig så snart du kan eftersom vi har ett begränsat antal platser

Priser: 400 kr för 500 boll, overall, skyddsmask och fri luftfyllning. 100 kr i banavgift om du har egen utrustning. Du köper boll från oss. Det är inte tillåtet att ta med egna boll. Medlemmar har rabatter på boll och andra avgifter. Pris extra boll: 150 boll (en pod) 75 kr 200 boll (ett magasin)100 kr 500 boll (en påse) 200 kr Betalningsalternativ är Swish eller kontant.

Företag som kommer i grupper kan välja en faktura. Tidtabell: Cirka 10:30-10:50 Distribution av utrustning, betalning. 10:50 Säkerhets- och spelinformation. 11:00 Spelstart. Cirka 13:30-14:00 Avslut

Parkering Följ anvisningarna från skyltar och personalen när du anländer med bil. Parkeringen ligger längs den asvalterade vägen. Har du GPSen påslagen och adressen Bäckefall 5 inslagen fortsätter du yttligare 30 meter för att kunna svänga in på parkeringen om du åker från Hultsfred.

Dusch och toaletter Det finns begränsade toaletter lite borta från fältet. Det finns ingen dusch.

Kläder: När du väljer kläder måste du tänka på att du ska kunna röra dig väl inuti en overall och att det finns en risk för missfärgning av kläderna du har under, även om färgen från paintballs kan tvättas bort. Vi tillhandahåller INTE skor.

Övrig: Covid-19: Om du känner dig förkyld ber vi dig med respekt för de andra deltagarna att stanna hemma och förhoppningsvis finns det andra tillfällen du kan komma och spela med oss ​​när du mår bättre.