FAQ

FAQ

Du kan lära dig mer från våra ställda frågor

För privatpersoner erbjuder vi kontant betalning och Swish. För företagskunder erbjuder vi även fakturabetalning.

Vi rekomenderar en ålder från 14 år. Spelare som är yngre än 18 år behöver ha tillstånd från målsman.

Vi rekomenderar att man minst är 8 personer och vi tar alltid betalt för minst 8 personer. Är man ett färre antal eller kanske själv så är man ändå välkommen att höra av sig.  Oftast finns möjlighet att antingen hoppa in och spela i andra grupper som bokat eller komma på våra drop- in dagar.

I grundpaketen för paintball tillhandahåller Hultsfred paintball antingen overall eller byxa + överdel för den som önskar. De kläderna du väljer att ha under bör vara bekväma och oömma. Även om färgen går att tvätta bort till 95% finns risken för missfärgningar, särskilt på vita plagg. Under overallen rekommenderar vi kläder man kan röra sig bra i som t.ex. t-shirt och ett par shorts eller träningskläder. Eller  t.ex. t-shirt/ linne och underkläder. Men det går även bra att ha tjockare kläder på sig som t.ex. huvtröja och mysbyxor som ger ett lite bättre skydd men sämre rörlighet. Alla kläder tvättas efter varje omgång i minst 60 grader.  Hultsfred paintball tillhandahåller INTE skor. Vi rekommenderar bekväma oömma skor du  kan springa med.

Självklart är ni välkommna att spela med egen utrustning. Dock tar vi betalt för att spela på banan och det är endast tillåtet att spela med paintballkulor inköpta hos oss.

Vi har ett sammarbete med MAN airsoft som annordnar airsoft hos oss med jämna mellanrum. Det går även bra att hyra banan utan utrustning, kontakta oss för mer information.

Har du ändå några frågor?